tisdag 18 februari 2014

Detta är jag som är bloggare här

Jag är en bekymmersfri senior och filosofisk humanist, som berättar små glimtar från sköna dagar utan biverkningar. Ibland kan det bli om att bara vara. Någon gång kan det bli en dikt, en sång, en kul historia eller något annat hyss.

Samma dag som jag fyllde år och befann mig på min golfbana, ringde min urologläkare och berättade att jag hade skyhöga vita blodkroppar och att man därför måste ställa in min operation. En hematologläkare skulle ringa mig senare under dagen eller allra senast dagen efter.

Tre timmar senare ringde en läkare från sjukhusets hematologmottagning. Hon frågade om jag kunde infinna mig på sjukhuset dagen efter klockan 13. Visst kunde jag det.

Jag vill med bloggen berätta om vad KML är och vilka behandlingsformer det finns. Men även berätta att det finns bra orter där behandling anses självklar.

En blogg som i första hand handlar om min KML, eftersom denna sjukdom har drabbat mig. Jag informerar även om forskning kring leukemins olika ansikten. Kanske jag kan vara en liten tröst när biverkningarna blir elaka och lever rövare med er. Bloggen visar även löpande berättelser från människor som också har drabbats av KML och olika blodsjukdomar.

Några av mina tidigare sysslor 
Golfguide, chaufför, ”nyhetsskribent”, medicinsk ingenjör, tekniker, grovsmed, målare, svetsare, reparatör och trädgårdsarbetare. Allt i oordnad ordning.

Min Blogger-profil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar