söndag 25 maj 2014

En av mina favoritplatser

Bilden är tagen på Galgberget i Halmstad. Det är en av några trollska oaser i Halmstad. Här uppe har jag slitit ut många joggardojor. Tyvärr har min tidigare övervikt (BMI 31) gjort att jag tappade fotfästet i livet så att säga.
Nu är mitt BMI mer normalt 26, kan jag komma tillbaka till denna underbara plats och jogga av mig min mina inre livskramper.
Viktökning och mobbning gjorda att jag tröståt och tappa fotfästet i livet. Det har tagit mig tio år att komma tilbaka. Nu när den biten är avklarad, kommer nästa pers. Kanske beror sjukdomen på den psykiska nedsattheten under mobbingtiden.
Min lekmannateori är att mycket av denna min sjukdom och liknande "cellsjukdomer" kommer av psykiskt lidande, psykisk ohälsa och psykisk stress.

Det var några svängningar i min livscykel. Kanske förståeligt, kanske inte.

1 kommentar:

  1. Så vackert. Jag förstår att du trivs där. Det finns mobbare som tar reda på fakta mellan cancer och mobbing oh kanbörja mobba i hopp och önskan om att människor ska bli sjuk. Då gäller det att äta ännu mer rätt och träna ännu mer. Samtidigt. Vem, Vem är det som är sjukast egentligen?

    SvaraRadera