tisdag 13 maj 2014

Svåra höftsmärtor

Jag vaknade jättetidigt idag och kunde inte somna om. Jag for runt i sängen som en propeller. Det kan bero på svagt malande höftsmärtor. När jag väl somnade var jag klubbad! När det var dags för uppstigning inför golfspel släpade frun upp mig. Jag var tveksam då jag hade begynnande höftsmärtor i går eftermiddag.

Jag kunde spela tio hål sedan blev smärtorna övermäktiga. Jag funderar på om det beror på biverkningar från Glivec, eller om det bara är fullt normala muskelsmärtor efter för mycket stillasittande? Trolige det senare på grund av mycket datorarbete.

Det är inte lätt att så här i början av en behandling lära sig känna skillnad på "normala" smärtor och smärtor av biverkningar. Förmodligen lär en känna igen vilket som är vad.

Jag lär med stor sannolikhet återkomma vad gäller smärtor och biverkningar. Jag vägde mig idag för att kontrollera kroppens vätskeavgång. Morgonens vikt 78,8 kilo och i dalande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar