fredag 6 juni 2014

Äntligen är fläckarna borttagna

Jag var på en vårdcentral och visade upp några av mina hudförändringar. Som det fungerar idag går tydligen hudförändringar som sitter över axlarna till öronkliniken, medan övriga går till kirurgkliniken. Tyvärr ville/kunde man inte ta bort alla på grund av min KML.

Igår torsdag var jag äntligen på kirurgkliniken och tog bort de andra märkena som såg misstänksamma ut. Jag hade sedan en orolig natt, med smärta som höll mig vaken emellanåt. Tyvärr planerade jag min eftervård dåligt för jag hade inga värktabletter hemma. På grund av KML och Glivec, får jag inte äta smärtstillare med paracetamol.

Nu några timmar efter ingreppen - av två kvinnliga kirurger samtidigt (en boxare och en AT), är smärtorna i avtagande. Jag kan väl hålla med om att "tiden läker alla sår".

Fördelar brukar även gömma nackdelar. Denna gång har "boxaren" avrått mig från att spela golf (http://jansjoberg.se) under två veckor, eller tills "såret" vid nedre revbenet är läkt och stygnen är borttagna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar