fredag 27 juni 2014

Otrevliga biverkningar

Kramp i vadmusklerna är en av mina biverkningar.


I början av min behandling och till för ett par veckor sedan, hade jag lustig kramp i benens inre småmuskler. Normalt kommer man åt att massera dem, men dessa var svårare att nå.


Nu har dessa muskelkramper avtagit och bytt plats med halsbränna och ett lättare illamående någon tid efter att jag har tagit Glivec.

Provsvaren på senaste benmärgsprovet har inte nått min läkare än. Det är inte så besvärligt, men det finns ändå en lätt gnagande oro. Ibland kan det vara bra att ha god kunskap om sin sjukdom, ibland kan det vara eländigt. I detta fall med en svårare sjukdom vilket leukemi får anses vara, kan det vara bekymmersamt med för mycket kunskap.

Hypokondrikern i mig, känner efter och kontrollerar i onödan. Så ska det väl vara vara kan tro. En får allt leva med de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar