torsdag 10 juli 2014

Vi måste göra oss av med dessa med

Jag beställde nya Glivec på mitt närmaste apotek


Man lovade leverans följande måndag.


På måndagen ringde apoteket och berättade att det blivit strul med leveransen. Visserligen blev det bara två dagars uppehåll, men ändå. Gnaget att min KML lätt kan omvandlas till AML finns där.

Ovanpå eländet fick jag en annan medicin när jag beställde omeprasol för min numera sura mage. Min läkare hade skrivit recept på Omeprazol Actavis. Apoteket gav mig Omecat, med en tyst motivering att "vi måste göra oss av med dessa med".

Med ovan sagda, är jag tveksam till att nyttja detta apotek i framtiden. Det är andra misstaget man gör på ganska kort tid. Det är synd om övrig serviceminded personal. Jag befarade att detta skulle ske när moderaterna under alliansens fana, släppte apoteksverksamheten fri.

Mammon är tydligen viktigare än bra service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar