söndag 19 oktober 2014

Nu är den förbannade hösten här

Att jag skriver - Nu är den förbannade hösten här, beror på att jag på dagarna fryser något alldeles förskräckligt. Vissa nätter svettas jag floder. Om det beror på KML är tveksamt. Kanske jag lider av köldallodyni?
Ett är säkert och det är att biverkningar av KML och Glivec kan vara mycket olika.

Nu är det ju så att jag har svettats i ett par år så jag har vant mig. Troligen började KML för något år sedan på mig, Eller när jag började svettas på nätterna och och frös på dagarna. Det har inte verifierats av läkarna, för symptomen kan vara mycket olika - fast samma ändå.

Det togs prover på vårdcentralen, och allt verkade vara ok. Doktor Sven tog prov på prov utan att hitta något "konstigt". När jag så skulle göra en TUR-P, fick läkarna syn på mina skyhöga vita. Det blev då svart på vitt. Jag hade KML!

Nu har jag ju bara haft konstaterad sjukdom sedan i januari, så jag vet inte hur det fungerar över året. Vad jag bestämt vet, är att årets sommar var bra för Mig. Sommarsolens värme var underbar, medan nuvarande höstmörker, kyla och regn "suger".

Nu har jag klagat tillräckligt och ska ta mig ett äpple, för ett äpple om dagen håller doktorn borta (An apple a day keeps the doctor away.).

Det som diagnostiseras väl, kan kureras väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar