måndag 10 november 2014

Det kunde ha varit mycket värre

Jag pratade med min "hemasyrra" idag. Hon skulle prata med min "hemaläkare" om behov av antibiotika för min långdragna feber. Svaret blev att vi skulle se på.

Min feberkurva pendlar mellan 37,2 till 37,7, mot normalt ca 36,6. Den har pendlat så under en vecka med några pikar på över 38 grader. En kunde då fundera över om febern är lägre på morgonen och högre på kvällen. Så är inte fallet. Febern pendlar under dagen, med kanske lägsta temperatur under kvällen och högre på morgonen.

Det märkligaste är att jag fortfarande, trots Glivec, svettas ymnigt under natten. Kanske värst under morgontimmarna. Jag brukar vakna runt 04 med våt t-skjorta och våta lakan. Ibland är även kudden dyblöt. Märkligt.

Trots allt kunde det ha varit bra mycket värre. Vid besök på sjukhuset ser jag de som har det riktigt eländigt. Då slår sig min hypokondri till ro, för en stund.

God hälsa är mer värd än största rikedom. Men en extraslant hade nog inte gjort så ont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar