söndag 11 januari 2015

Dagar med Finasteride

Jag har ätit Finasteride Accord 5 mg under 14 dagar men har inte märkt av någon märkbar förbättring med avflödet. Förmodligen får en ha lite mer tålamod. De gånger jag har använt Avodart så har en tydlig förbättring skett redan efter några få dagar.

Så klart att jag visste skillnaden mellan de olika medlen sedan tidigare användning. Men jag tänkte ge Finasteride en ny chans.

Avodart är ändå det klart bättre preparatet. Tyvärr är detta medel endast förborgat människor med mer obegränsat med pengar än min begränsade möjlighet.

Naturligtvis ser jag en politisk aspekt av det hela och lägger skulden av det hela på de nya moderaterna. Moderaterna skulle spara in pengar (skatt) överallt. Så även när det gällde högkostnadsskyddet. Skit i de sjuka, bara Fredde Renfeldt kunde sänka skatten för sina rikaste "vänner" i Sverige.

Därför få vi med lite enklare medel välja de lite enklare medlen mot våra folksjukdomar.

Med sanningens kraft har jag erövrat universum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar