fredag 8 maj 2015

Olustiga kramper

Jag har under tid haft ganska olustiga kramper, oftast i underbenen och främst på nätterna. Till viss del kan kramperna bero på att jag vid förkylningssymptom tar Seretide Disk. Men det är nog inte hela sanningen.

Jag pratade med en apotekare på mitt sjukhus, Länssjukhuset i Halmstad, om det. Apotekaren föreslog att jag skulle börja äta magnesiumtabletter. Eftersom jag ligger under högkostnadsskyddet föreslog hon att jag skulle be min läkare skriva ut tabletterna.

Så jag bad min hematologiläkare skriva ut tabletterna. Efter någon dag fick jag dessa tabletter plus en burk med D-vitamintabletter mot trötthet. Så nu äter jag tabletter ur dessa burkar.


Som biverkning kan man få lös mage under en tid. Naturligtvis fick jag lös mage - under en tid. Hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar