tisdag 22 september 2015

Today is World CML Day

Hello Rita O. Christensen,

Today is World CML Day. This year’s motto is today, together and the entire CML community comes together to raise awareness on CML and the needs of patients. We celebrate the breakthroughs in treatment and management and also acknowledge what still needs to be done to make the best possible care available in all parts of the world.

Join us recognising World CML Day om 9/22

Ved I at det er international CML-dag i dag, og vi har i afholdt Temadag for CML i dag i København. Vi vil herefter sammenfatte et CML-fokus blad, og medlemmer vil få det tilsendt automatisk, og ellers kan man se den senere på vores hjemmeside.
Der var et rigtig godt oplæg fra en af specialisterne på området, Ole Weis Bjerrum fra Rigshospitalet. Ole var lægen der med hånden på min skulder fortalte mig, Rita du har CML, vi vil sørge for du kommer under kyndige hænder, du skal dog lige....
Ja det endte med en knoglemarvstransplantation, som jeg overlevede - dengang var chancerne ikke gode at overleve denne sygdom, fik 5 år, hvis jeg fik tilbagefald.
Det fik jeg 4 gange, men trodsede alle odds takket været de mediciner der er i dag Smiley smile Er kun glad for jeg lever på 18. år og har det godt.

Rita O Chrisensen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar