måndag 16 november 2015

Om kramper i benen

Ni som äter Glivec och andra mediciner mot leukemi, känner till nattliga kramper i benen. Speciellt i underbenen. För att undvika dessa kramper, har jag ätit magnesium tillsammans med D-vitamin under några månader. Så förutom lös mage emellanåt, känns det toppen.

Jag har numera sällan benkramper. Alltså kan jag sova hela nätterna genom. Ni förstår att det är befriande. Tidigare fick jag kasta mig ur sängen flera gånger per natt för att massera mina ben. Det gjorde mig ofta trött på dagarna.

Så ett varmt tack till apotekaren på Länssjukhuset i Halmstads apotek som gav mig rådet om medicinerna. Mitt råd till alla som har problem likt mina, är att prata med apotekspersonalen på våra gamla hederliga apotek. De sitter inne med en bred kunskap.

Tänk på att många mediciner kan ha flera olika verkningssätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar