fredag 18 december 2015

Märkligt dröjsmål

Jag brukar och har sedan jag fick min diagnos KML, fått kallelse för provtagning och sedan besök hos läkare i god tid före varje tillfälle. Det har brukat vara punktligt tremånaders- och sexmånaders-perioder.

Nu dröjer kallelsen till min sexmånaders provtagning och mitt sexmånaders läkarbesök. Min hemula fråga är därför - varför?

Utan att veta, undrar jag om det beror på ofantligt många oberäknade besök av "nyanlända"? Eller vad beror fördröjningen på? Vid besök för anhörigs räkning på VC gick jag hem. Väntrummet var fullt av dem.

Min oro är och blir inte mindre för att alla "nyanländas" fysiska och psykiska problem har dykt upp på senare tid. Min oro finns fortfarande kvar.

Jag har betalat skatt i 50 år! Främlingar kommer och går, medan min sjukdom består.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar