fredag 1 januari 2016

En olycka händer så lätt.

När Magnus Härenstam höll sitt sista ståupp berättade han att han ibland bara vågade andas med små andetag, annars kom det vätskor lite här och var. Dels beroende på hans besvär med prostata, men även beroende på hans mediciner och slutarmuskeln.

Idag på morgonen och på det nya färska året, skulle jag ha hållit andan. För när jag reste mig upp ur sängen kom det lite luft där bak - trodde jag. Med luften kom det även lite annat tunt. Nu är jag tillbaka i barnstadiet, så nu blir det en runda till tvättstugan.

Det som hände idag och som har hänt vid något annat tillfälle, är ganska förnedrande, ska ni veta. Så klart att alternativet hade varit mycket värre. I synnerhet för omgivningen, om ni nu förstår vad jag medar - att vara "någonannanstans".

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar