söndag 10 juli 2016

Brunt i sängen

Hej.

Jag skriver inte så ofta här numera. Det beror på att jag förutom "normala" biverkningar, mår oförskämt bra. Ibland får jag lite lös mage, men det beror nog inte alltid på medicinen.

I morse vaknade jag tidigt av bubbel i magen. Troligen vid 5-tiden. Jag vågade knappast andas för då hade sängen blivit brun.

Jag smög upp på toaletten, dels för att inte väcka frun, men även för att jag inte vågade röra mig för hastigt. Det trängde liksom på alldeles förskräckligt.

När jag väl hade jag satt mig på tronen, blev jag i ett huj ett kilo lättare. Jag fick spola flera gånger för at tömma toakröken.

Jag gick tillbaka till sängen men hann inte somna förrän det var dags igen. Denna gång var det bara efterbörden så att säga.

Dessa nattliga äventyr kan förutom medicinen, oftast bero på att jag har ätit något olämpligt. Kolhydrater och då speciellt från segt snask, påverkar magen jättemycket.

Det är bra det för det är fostrande, då jag är galen i snask. Sega färgade saker är speciellt påverkande på mitt magtarmsystem.


Choklad är inte så farligt, men om jag äter mer än några stycken färgade sega historier, går magen igång efter några timmar.

Nu får jag hoppas att det blir lugn ett tag, för nattliga toabesök skadar skönhetssömnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar