söndag 4 juni 2017

Nya mediciner nya biverkningar

Det har varit tunt med skrivande här på sidan. Naturligtvis har jag haft en massa annat för mig. Denna gång ska jag berätta om nya friska biverkningar.

Idag var jag och hämtade ut en ny låda medicin på sjukhusapoteket. Jag frågade apotekaren om den nya medicinen och jämförde Glivec och det nya läkemedlet. Jag berättade om nya biverkningar av de nya medicinerna. Apotekaren rådde mig att prata med min läkare om att återgå till Glivec.

I morgon måndag ska jag ta nya prover. Efter provtagningen ska jag söka upp min läkare på hematologavdelningen och försöka prata med henne. Om jag nu får prata med henne. Läkare brukar vara upptagna. Kanske att hon är överbelastad.

De nya biverkningarna är att jag ofta får en förskräcklig halsbränna efter att ha ätit. Dessutom vaknar jag på nätterna med en mage som för ett förskräckligt liv. Strax måste jag knipa och försöka ta mig till toaletten annars blir det brunt lite överallt.

När jag har satt mig på tronen så bara rinner det ur mig. Ibland får jag sitta 20 minuter innan det har runnit färdigt. Detta sker ganska ofta och lite oavsett vad jag har ätit. Tidigare fick jag bara problem när jag hade ätit olämpligt snask. Nu sker det flera gånger i veckan.
  
Sedan jag började med de nya medicinerna har nya otrevliga biverkningar dykt upp. Kinderna har svullnat upp. Mina bröst har blivit riktigt kvinnligt vackra, om man nu är kvinna det vill säga. Är man en man, så är det en aning besvärande. Besked redovisas här vad det lider.


1 kommentar:

  1. jag känner igen den här bilden..hemskt..undrar om vi alla som har kml har en sådan samling?.

    SvaraRadera