söndag 11 februari 2018

En liten skitolycka

Jag har varit befriad från konstigheter med tanke på biverkningar av mediciner och annat under ganska lång tid. Små kramper har jag fortfarande, med det kan jag leva med, om ni förstår vad jag menar.

I natt hände det som inte får hända!

Jag åt snask två dagar på rad, vilket jag bör avhålla mig från. För när jag äter för mycket sega gubbar, praliner och annat sockersugäckligt, så blir magen i olag. I natt hann jag inte knipa och rusa ut på toaletten - i tid. 


Så hela förmiddagen har jag varit tvättare av ullsängkläder. Tvättstugan ligger bara några steg från vår lägenhet så det är lätt att ta sig dit och från. Nu har jag lärt mig hur våra tvättmaskiner och torktumlare fungerar.  Jag är expert!

Jag köpte sängkläder innehållande ullmadrass, täcke och kudde för några månader sedan. Det var det bästa som hänt mig, när det gäller sömn. Enligt den som sover bredvid mig så snarkar jag sällan numera. Men, då gäller det att undvika att äta sig till en förskräckande lös mage. Hittills - tills i natt, har det fungerat.   

Jag försöker äta enligt LCHF och det fungerar jättebra, både när det gäller min övervikt som min prediabetes. Men och det är ett stort men, ska jag hålla mig från kolhydrater och snask. Gör jag inte det, utan lockas in i snaskfällan, blir resultatet som i natt. Tid i tvättstugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar